En Midsommarnattsdröm på Raseborg

Ett lugn ligger över Raseborgs Sommarteaters scen. Förra sommaren applåderade 10.600 åt Mio, min Mio.

Men planeringen och förberedelserna av
En Midsommarnattsdröm på Raseborg är redan i full gång. De som är skeptiska till Shakespeare på Raseborg, vet inte vad de har att vänta sig. Bobo Lundén har speciellt för Raseborgs Sommarteater skrivit en helt ny version av William Shakespeares klassiker: en schlagerhitmusikal fylld med humor, lek och stor igenkänningsfaktor. 

Torsdagen den 19 juni är det premiär! Föreställningar ons, tor, lör och sön fram till 27 juli (medeltidspaus 19–20.7).

Biljettförköp och bokning per epost har startat!

Om du har frågor, kontakta oss på info(at)raseborg.org. Kansliet öppnar 5 maj.

Aktuellt

Nu är vi igång! Sådär på riktigt.

Ett stort vårtecken som inte alla får ta del av är kollationeringen av En Midsommarnattsdröm på Raseborg. Nu har repetionerna äntligen dragit igång! Under veckoslutet samlades stora delar av produktionen och ensemblen i Karis för kollationering och genomläsning av manuset. Nu är vi igång och om 94 dagar har vi PREMIÄR! 

Tobias Sjöman
Publicerad 17.03.2014 kl. 19:28

Show Up

Den nystartade musikalkören Show up! håller till i Raseborg och är en kör för alla från tolv år uppåt.
 

Teddy Granroth och Annika Cleo, ser ett behov av en mötesplats i Raseborg i musikalens förtecken. Leklust, skratt och en musikalisk resa utlovas för dem som hoppar på tåget. Därtill gemenskap och kreativitet. Inga förkunskaper krävs och vi funkar som en "drop-in"-kör. Du kommer de gånger du kan, och betalar då 5 euro (söndag 23/2 kostar 10 € då vi håller workshop i tre timmar). Ses på Lärkkulla i Karis nio torsdagar och en söndag under vårvintern 2014, med start 13/2 kl 18.30 - ca 20.

Tobias Sjöman
Publicerad 21.02.2014 kl. 20:40

Läs vår blogg!

* * *

Vill du vara med?

* * *

Tack till...